Cookie og Persondatapolitik

I denne cookie og persondatapolitik kan du læse om hvilke oplysninger vi samler ind, om hvordan vi opbevarer dem og hvordan vi bruger dem.

1. Dataansvarlig

Alt indhold på datalife.dk og spørgsmål til persondatapolitiken kan du finde oplysninger på herunder:

Mediehuset M/K
Esrum Hovedgade 27 G
3230 Græsted
Email: Kontakt@mediehusetmk.dk eller under kontakt

2. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Hjemmesiden indsamler kun nødvendigt data til, at forbedre den generelle brugeroplevelser på hjemmesiden.

Vi gennemgår trafikken via google analytics. Du finder flere informationer herunder.

2.1 Hjemmesiden

Denne side bliver hostet hos UnoEuro Danmark CVR: 31277477. Data behandles af UnoEuro som også kaldes for hosting udbyder.

2.2 Kontaktformularer

Denne side har en kontaktformular i tilfælde læserne ønsker, at komme i kontakt med os. Her skal indsættes navn og e-mail, som hostingudbyderen databehandler herefter.

2.3 Kommentarer

På hjemmesiden kan brugerne skrive en kommentar under hver artikel. Der indsamles oplysninger som:

  • Navn
  • E-mail
  • Webadresse (kan fravælges)

IP-adressen og browser oplysninger indsamles også for, at frasortere “spamming” Hostingudbyderen behandler alle data.

2.4 Cookies

Gocompare.dk bruger cookies som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter du cookies og undgår cookies

Læs denne vejledning: Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Google Analytics (trafikmåling)

Gocompare.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan finde flere informationer om privatlivspolitik Google Analytics her: https://policies.google.com/privacy?hl=da

Annoncenetværk/reklame cookies

Denne side benytter reklamer fra flere affiliates netværk.

For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink.

Affiliate netværkene lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os.

Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål.

Vi har givet affiliate netværkene lov til at registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.

Her finder du en liste med de netværk vi bruger:

Ekstra tilføjelser

Vi benytter reklamer fra affiliate netværket Partner-ads på vores website.

For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink.

Partner-ads lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os.

Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål.

Vi har givet Partner-ads lov til registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet.

Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

4. Slet/se dine data

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos datalife.dk, skal du rette henvendelse på kontakt@mediehusetmk.dk.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

E-mail til dataansvarlig: Kontakt@mediehusetmk.dk

5. Beskyttelse af persondata

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Derfor bliver dine data opbevaret forsvarligt hos hostingudbyderen, som i dette tilfælde er vores databehandler.

Dine data er placeret i kontrollerede faciliteter hos hostingudbyderen, og deres sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

6. Klager over personoplysninger

Vil du klage over håndteringen af dine personoplysninger på datalife.dk kan du klage direkte til sidens dataansvarlige:

E-mail: Kontakt@mediehusetmk.dk

Ønsker du direkte at klage til datatilsynet finder du oplysninger herunder:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
dt@datatilsynet.dk
+45 33 19 32 00

https://www.datatilsynet.dk/